+88 489 45985 Maandag tot Vrijdag 10:00 - 21:00

Loszittende knoppen

Jazeker; ze bestaan nog! De toestellen met echte knoppen die je goed moet indrukken. Ook deze knoppen kunnen, over het algemeen, eenvoudig worden vervangen. De Handy Specialist heeft knoppen van de meest gangbare toestellen, doorgaans, gewoon op voorraad. En mochten we ze niet in de winkel hebben, dan kunnen we zo vaak wel vanuit het magazijnen laten leveren. Dat duurt niet eens een dag, en dan is uw toestel zo goed als nieuw.

Net als bij problemen met hoofdtelefoons, kan het soms ook lastig zijn de knoppen te vervangen bij toestellen die uit één stuk zijn gemaakt. Maar ook daar heeft de Handy Specialist vaak een oplossing voor. Wij hebben zelf software ontwikkeld waarmee we de meesten systemen kunnen beheersen. Dat stelt ons in staat om, in het geval van een problematische knop, een alternatief te zoeken dat wel werkt.

Het vervangen van knoppen is een delicate klus. De knoppen zijn doorgaans aan het moederbord verbonden. Een onverwachte beweging zou, daarom, tot grotere schade kunnen leiden. Ook dient u voorzichtig te zijn bij de keuze van de knop. Hoewel ze optisch veel op elkaar lijken, kunnen knoppen toch verschillen. Laat u daarom uitvoerig voorlichten voordat u een selectie maakt en lees, voor aanschaf, de manual om problemen later te voorkomen.